Kontakt

Vores holdning er, at kommunikation skaber de bedste resultater til gavn for alle involverede parter i en skadesituation.

Det skal det være let at få fat i os, så vi kan udføre vores del af opgaven. Nedenfor kan du se de måder du kan komme i kontakt med os.


Ring eller Email os:

De enkelte medarbejdere har egne email adresser og mobiltelefoner. Har du ikke kontaktdetaljerne på den person, som du ønsker at få kontakt til, så kan du henvende dig på de telefonnumre og email adresser, som er angivet nedenfor.

Bemærk, at vi har et dedikeret nummer og mail adresse til henvendelser om arbejdsskader og et dedikeret nummer til henvendelser af hastende karakter udenfor kontortid.

 

  Generelle henvendelser:

  TLF: +45 44 85 86 88

  EMAIL: info@slhdk.dk

  Arbejdsskade:

  TLF: +45 44 45 27 00

  EMAIL: arbejdsskade@slhdk.dk

  Vagttelefon (efter kl. 16):

  TLF: +45 38 17 12 13

  EMAIL: info@slhdk.dk

Medarbejdere

Medarbejderne er vores kunders vigtigste aktiv. Vi sætter en ære i at være tilgængelige, og derfor kan medarbejderne altid kontaktes på mobiltelefoner eller ved henvendelse på de numre som er angivet ovenfor.

Ledelse

Christian Leif Hansen

Christian er CEO og ejer af Sedgwick Leif Hansen A/S. Han er uddannet civilingeniør og er 3. generation Leif Hansen i firmaet.

Efter et ophold i London, hvor han arbejdede som loss adjuster kom han tilbage til Danmark i 2002 og overtog ledelsen af firmaet, som siden er vokset fra 12 medarbejdere til næsten 100.

Telefon: +45 21 63 82 16
Email: clh@slhdk.dk