NyhederNye arbejdsskaderegler på vej

Der har i mange år været et stort ønske om en reform af arbejdsskadesystemet, og nu er det endelig lykkedes folketinget at blive enige om, hvad reformen helt konkret skal indeholde. Det har forløbeligt  udmøntet sig i en ny arbejdsskadeaftale, som et bredt flertal i folketinget har vedtaget og som er offentliggjort den 23. september 2022. Reformen er omfattende og kommer til at få stor betydning for alle, der  arbejder professionelt med arbejdsskader. Vi har samlet de væsentligste punkter, som er vigtige at være opmærksom på allerede nu, her i artiklen.

Læs mere her

08.09.2022

08.09.2022

Sedgwick Leif Hansen er blevet solgt til 

Sedgwick

Pressemeddelse: Sedgwick, der er en af de førende globale udbydere af skadehåndtering i forsikringsbranchen, har købt Sedgwick Leif Hansen A/S. Sedgwick har hidtil ejet en mindre andel af virksomheden.

Læs mere her

Nye anmeldelsesregler på arbejdsulykke – Få overblikket

1. juli træder de nye anmeldelsesregler på arbejdsulykke i kraft. Arbejdstilsynets nye regler har nogle centrale ændringer, som det er vigtigt at kende til. Anmeldereglerne ensrettes for Arbejdsskadesikringsloven og Arbejdsmiljøloven. Anne Bødtker, Skadebehandler hos Sedgwick Leif Hansen giver her overblikket over de vigtigste punkter.

Læs mere

 

 

18.05.2022

18.05.2022

UFDS outsourcer skadebehandling og håndtering af policer til os

For at styrke og fremtidssikre selskabet har Ulykkesforsikringsforbundet for Dansk Søfart (UFDS) udliciteret al behandling af arbejdsskader og håndtering af policer til os.

 

Læs mere her

01.04.2022

01.04.2022

7 ting vi lærte på det årlige seminar om arbejdsskader

I marts var vi vært for det årlige seminar om arbejdsskade. Med nogle af de førende eksperter inden for området på talerstolen, var der masser af nyttig læring at tage med hjem. Hvis du gik glip af vores arbejdsskadeseminar, så kommer her 7 af de vigtigste læringspunkter.

Læs mere her

23.03.2022

23.03.2022

Bygningstaksering skal gøres mere bæredygtig ved hjælp af video

Vi tilbyder nu vores kunder videotaksering. Det kan både lette i forsikrings-
selskabernes C02-regnskab og spare tid.

Læs mere her

23.02.2022

23.02.2022

Lloyd’s of London får ny samarbejdspartner i Danmark

Det hæderkronede forsikringsmarked Lloyd’s of London får os som ny dansk samarbejdspartner.

Læs mere her