Oriel

Oriel er et eksklusivt håndværkernetværk og indkøbsaftaler med nogle af Danmarks førende grossister af VVS-, Kloak- og Byggematerialer.

 

Håndværkernetværket

Oriel har indgået langsigtede aftaler med et nøje udvalgt netværk af dygtige håndværksvirksomheder i Danmark, for at sikre at forsikringsskader kan udbedres hurtigt, effektivt, i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Prisfastsættelsen afgøres primært gennem konkurrenceudsættelse mellem Oriel-håndværkere og eventuelt forsikringsselskabets og kundens håndværkere. Det billigste tilbud vinder opgaven.

Alle opgaver bliver løbende vurderet i forhold til en række kvalitetsparametre, for at kunne følge håndværkernes evne til at levere til det aftalte kvalitetsniveau.

Forsikringsselskaber med egne håndværkernetværk bruger Oriel til at sikre, at deres egne holder sig skarpe.

 

Materialepriser

Oriel har udviklet digitale indkøbsportaler som er særligt tilpasset forsikringsselskabers opgørelsesprocesser, erstatningskøb af værktøj og indkøb af materialer til udbedring.

Priserne i portalerne er forhandlet på baggrund af den massive volumen Oriel indkøber for til flere selskaber, og kan således tilbyde særdeles attraktive priser på bl.a. VVS-, Kloak- og Byggematerialer.

Aftalerne om portalløsningerne indgås med forsikringsselskaberne, som også står for implementering overfor medarbejdere og håndværkere.